Google Play de Yorumlarım Siliniyor Ne Yapmalıyım ?

Google Play de Yorumlarım Siliniyor Ne Yapmalıyım ?

Merhaba,

Bugun sizlere google play de silinen yorumların sebeblerinden ve nasıl düzeleceğinden bahsedeceğiz. Google kullanıcılarını sık sık spam'a atar. Spam'a attıktan sonra incelemeye alır. Yorum yapan bir kaç kişiye olumlu yani like verdiğinizde google bunu ilk güncelleme de düzeltir sizi spam'dan çıkartır.

 

Peki google neden spam'a atar ve yapılan yorumları siler?

 

Başlıca sebeblerinden bir tanesi şudur; İndirdiğiniz uygulamayı, inmeden ve uygulamayi 1 kere açmadan direk yaptığınız yorumlardır. Google bu direk yapılan yorumları spam olarak görür ve 4-6 dakika içerisinde siler. İlk önce uygulamayi indirip 30 - 40 saniye zaman geçirmelisiniz. Uygulamayi inceldikten sonra yaptığınız yorumları google kabul eder. Her yorumum kabul edilir mi ? Artık silinme olmaz mı? Tabii ki olur. Google yine tekrar ara ara bunu tekrarlayacaktır. Siz bu kurallara uydukça da sürekli düzeltecektir. Ayrıca indirip, yorum yapıp anında silerseniz de size aynı işlemi uygular yine spam'a atar. Belli bir saat uygulamayı silmemenizde yarar var.

Spam'dan çıkmanız içinde yapılan yorumlara  bir kaç tanesine like vermeniz lazim. Gerçek kişi olduğunuzu oradan anlayıp hızlıca sizi spam'dan çıkartır. 

Nakit Para Kazanmanın Adresi;

https://indirkazan.net

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tf.indirkazan2

Gönderiyi Paylaş:

Benzer Gönderiler:

Yorum Yap